BOŽE MILI, UDA VELIKOGA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽE MILI, UDA VELIKOGA

Dok vi ovo čitate, 2.000 parova širom sveta vodi ljubav. Nije ni čudo, seks podmlađuje, produžava život, jača imunološki sistem, ali ga, naravno, niko ne upražnjava zbog toga. Za neke muškarce seks je sredstvo za dokazivanje i isticanje, kao i za poistovećivanje sa sopstvenim falusom, pa što je veći i bolji, ponosni vlasnik uspešnije nadomeštava ostale nedostatke. I obrnuto - vlasniku „malog“ taj će detalj biti oprošten ukoliko ga s ponosom pokazuje na svojim jahtama, u vilama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << automobilima... Koliko je važna „obdarenost“, postaje jasno od trenutka rođenja muškog deteta.

Letimičnim pogledom na bebu ustanovi se da je živ i zdrav, nema šest prstiju, a onda se sva pažnja fokusira na „pribor“. Prve čestitke za obdarenost stižu u prvim minutima života - tako mali, a tako mu je veliki! Svi su sigurni da je rođena nova muškarčina. Najduži medicinski zabeležen penis bio je dug 35,1 cm, prečnika 16,25 centimetara. Međutim, zvezda pornografskih filmova Long Dong Silver imao je penis od neverovatnih 46,8 cm. Međutim, sve to nije bitno, kaže nauka. Jedno istraživanje je pokazalo da je muškarcima veličina penisa na trećem mestu, a ženama na devetom. Statistika kaže da prosečna veličina penisa varira između 8,5 i 14,5 centimetara. Međutim, legenda koja kaže da muškarci crne kože ipak imaju „veći“ je istinita - njihov prosek je oko 16,4 cm, a u prečniku imaju oko 9,9 cm. U medicinskoj literaturi može se naći podatak da minimalac dostiže čitavih 10 milimetara, a oni koji su nesrećni zbog svoje „malenkosti“, pomoć mogu potražiti kod lekara plastične hirurgije. Nadamo se da niste toliko ludi?!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.