BOSNA I HERCEGOVINA SLAVI VUČIĆA: Mediji u BiH dižu u nebo srpskog predsednika, zahvalni zbog donacije vakcina

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 00:25

BOSNA I HERCEGOVINA SLAVI VUČIĆA: Mediji u BiH dižu u nebo srpskog predsednika, zahvalni zbog donacije vakcina

Mediji su u isto vreme napali i "nesposobne političare u BiH"

 Sarajevski"Dnevni avaz", pred sutrašnju posetu BiH Aleksandra Vučića tokom koje će donirati 10.000 vakcina toj zemlji, piše da je u pitanju hvale vredan gest srpskog predsednika, ali i "šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH".

- Političari u Bosni i Hercegovini građanima su priredili novu, u ovom slučaju potencijalno životno opasnu bruku - ostali smo jedina država u Evropi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvijek nema vakcinu proti koronavirusa - navodi sarajevski list na svom sajtu.

I dok političari za ovu sramotnu činjenicu, kako navodi "Avaz", nude nemušta opravdanja i međusobno svaljuju krivicu, susedna Srbija je za to vreme uspela da nabavi čak četiri vrste vakcina i druga je država u Evropi po imunizaciji.

Sarajevski list dodaje da to prepoznaju i građani Bosne i Hercegovine koji su, kako navodi, u komentarima ispod njegovog teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočarenje vlastima u BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.