BOŠKO OBRADOVIĆ I NJEGOVI NASILNICI RUŠE OGRADE NA TRGU REPUBLIKE: Opozicija rešila da napravi haos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŠKO OBRADOVIĆ I NJEGOVI NASILNICI RUŠE OGRADE NA TRGU REPUBLIKE: Opozicija rešila da napravi haos (VIDEO)

Lideri opozicije organizovali su protest tokom kojeg je trebalo da sa pristalicama dođu ispred televizije Pink, ali su od tog plana odustali, te su se prebacili na Trg Republike

Opozicija okupljena oko lidera desničarske političke organizacije Boška Obradovića srušila je ogradu u Kolarčevoj ulici, nakon što su promenili rutu protesta.

Protestanti su krenuli ka Trgu Republike, umesto ka televiziji Pink kako su ranije najavili. Boško Obradović i njegovi nasilnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su stigli nadomak trga, srušili su ograde koje su tu zbog tekućih radova i rekonstrukcije centra Beograda.

- Uzmite sve što ima usput, da oslobodimo grad - čulo se preko razglasa sa kamiona.

- Sklonite Vesićeve barikade, da oslobodimo prestonicu, da pokažemo čiji je ovo glavni grad, čija je prestonica - uzvikivano je.

Ovako se uništava grad #Beograd na #Protest organizatora #1od5miliona i @SavezZaSRB !!! Gledaj Srbijo!!!@DraganDjilas @BoskoObradovic @jeremic_vuk @BorkoStef @WhistlerDick @LevicaSrbije @SPDveri #PočeloJe @STOPkrvavim @demokrate #Srbija #Serbia #opposition #IZDAJA pic.twitter.com/xdESwsCaYv

— 🇷🇸 SRBin 🇷🇸 (@SRBin__) April 6, 2019

Boško OBradović, Dragan Ðilas i Borko Stefanović su takođe uklanjali metalne pregrade, a potom su se fotografisali sa njima kao sa "trofejom". Potom su nastavili šetnju noseći i ograde i saobraćajne znake.

Policije nije bilo na Trgu Republike. Protestanti su ispred zgrade Vlade Srbije gađali jajima pripadnike policije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je skandalozno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika.

Скандалозно је понашање лидера Савеза за Србију и њихових следбеника који су гађали јајима полицијске службенике на дужности испред зграде Владе.

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) April 6, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BESNI OPOZICIONARI RAZBIJAJU SVE PRED SOBOM: Obradović, Đilas i Jeremić PREDVODE NEREDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019

Lideri opozicije organizovali su protest tokom kojeg je trebalo da sa pristalicama dođu ispred televizije Pink, ali su od tog plana odustali, te su se prebacili na Trg Republike gde uništavaju sve pred sobom..Učesnici protesta predvođeni liderima Saveza za Srbiju ograde, koje su skinuli sa Kolarčeve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jedna nesuđena žurka ispred Pinka

Izvor: Deutsche Welle, 07.Apr.2019, 09:08

Umesto masovnog protesta ispred televizije Pink, demonstranti u Beogradu su u subotu sklanjali ograde iz „pešačke zone“ u centru grada. Boško Obradović za DW najavljuje proteste sledeće subote kao prekretnicu.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.