BOSANCI SRUŠILI KULE BLIZNAKINJE! Isplivala NOVA SAZNANJA, KLALI Srbe u Bosni pa NAPALI AMERIKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOSANCI SRUŠILI KULE BLIZNAKINJE! Isplivala NOVA SAZNANJA, KLALI Srbe u Bosni pa NAPALI AMERIKU (VIDEO)

Napad pripremljen nedaleko od Maglaja.

Osama bin Laden, šeik Halid Muhamed, Abu Musab al-Zarkavi (osnivač Islamske države), Muhamed Ata... Ovo su samo neki od terorista uz čija je imena na Interpolovim poternicama od najvećeg prioriteta stajao dopis da su bili državljani Bosne i Hercegovine.

"Bosanci" su redom postali od 1994, a dokumenta - lične karte i pasoše, davali su im isti ljudi koji su minulog vikenda u Sarajevu promovisali nove programske ciljeve SDA, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamaskirane izgradnjom "celovite" Bosne.

Ovo otkriva Dževad Galijašević, stručnjak za borbu protiv terorizma i čovek čija su istraživanja potvrdile najmoćnije obaveštajne zajednice sveta. Naglašavajući da je jedan od dvojice današnjih lidera SDA - Šefik Džaferović, 30. aprila 1994. potpisao papire po kojima šeik Halid Muhamed dobija putna dokumenta BiH, Galijašević navodi da je reč o osobi koja je bila "mozak" napada na Ameriku.

Ukazuje i da su operativci Al Kaide usred Bosne, nedaleko od Maglaja, spremali teroristički napad, koji je za posledicu imao 11. septembar:

- Šeik Halid Muhamed, koji će se naći pred Vojnim sudom u Gvantanamu 11. januara 2021, bio je prijavljen na adresi sarajevske opštine Stari grad, (Ulica Abdesthana 4), a 29. novembra 1995. godine njegovo prebivalište registrovano je i u Zenici, u Ulici Armije BiH 13.

Bin Laden je bio zaveden kao stanovnik u sarajevskoj opštini Centar 1996. godine pod brojem 10.907, a prijavljena adresa stanovanja bila mu je Malta broj jedan. Pasoš mu je izdao jedan od ključnih islamističkih zvaničnika u BiH Huso Živalj. Bin Laden i njegovi najviši oficiri u Bosni su imali sigurnu kuću do 2001. Muhamed Ata, prvi operativac grupe od 19 osoba koja je napala Njujork, akciju je planirao u vehabijskoj zajednici u selu Bakotić, osam kilometara od Maglaja.

Podsećajući da je Bakir Izetbegović na pomenutom sarajevskom kongresu govorio i o "nepravednim suđenjima" nekadašnjim komandantima Armije BiH, Galijašević posebno navodi slučaj Sakiba Mahmuljina.

- Priča o Mahmuljinu pod čijom komandom su ratovali islamisti iz odreda "El mudžahedin", zapravo je "zavesa" koja treba da sakrije ratnu Džaferovićevu prošlost, jer je on tokom 1994. i 1995. bio načelnik Službe javne bezbednosti u Zenici kada su u ovom gradu mudžahedini imali kampove. On je znao i za sve zločine nad Srbima - kaže Galijašević.

Dokumentujući događaje iz Zenice 1994, Galijašević navodi da je DB BiH, prvo samostalno, a potom sa Armijom Federacije, "zabeležila" zločinačko delovanje mudžahedina, kao i telefonske kontakte koje je njihov štab imao sa Bin Ladenom i drugim Al kaidinim vođama. Pokazujući brojeve telefona Osame Bin Ladena, Abu Hamze, Al Zarkavija, terorista koji su komandovali i odredom "El mudžahedin", Galijašević otkriva da je većina tih brojeva bila registrovana u Engleskoj, a zabeležena prisluškivanjem upravo iz Zenice.

- Džaferović ništa nije preduzimao kada su na teritoriji Zenice mudžahedini klali zarobljene Srbe tokom 1994. i 1995. - dodaje Galijašević.

Kako navodi, kada je u pitanju napad Al-Kaide na Njujork, vodili su ga piloti Navas el Hazmi Halid i Almi Har Tik sa dvojnim državljanstvima - saudijskim i bosanskim, dok je terorista, koji je kao svedok saradnik otkrio kako je izveden napad 11. septembra, takođe po papirima "Bosanac".

- Ubica Arid Uka, koji je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubistva dva američka vojnika na aerodromu u Frankfurtu bio je, takođe, sveti ratnik u BiH. Halid Masud koji je pre dve godine automobilom gazio ispred Vestminsterske palate u Londonu ratovao je u "El mudžahedinu", dok su se osumnjičeni za teroristički napad u metrou u istom gradu, krili u najvećoj džamiji u Sarajevu - zaključuje Galijašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.