BOROVAC UŽIVAO U SNAZI ČETVRTE BRIGADE VOJSKE SRBIJE: Ništa manje od kvalitetnog prikaza nismo ni očekivali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 12:38

"BOROVAC" UŽIVAO U SNAZI ČETVRTE BRIGADE VOJSKE SRBIJE: Ništa manje od kvalitetnog prikaza nismo ni očekivali!

U uslovima približnim realnim, uvežbavaju se postupci i rad komande i jedinica Vojske Srbije

U okviru Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Munjeviti udar 2021", na poligonu "Borovac" kod Bujanovca snage Četvrte brigade kopnene vojske realizuju taktičku vežbu i uvežbavanja za izvođenje protivpobunjeničke operacije.

od izviđanja i otkrivanja borbenog rasporeda neprijatelja do razbijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uništenja pobunjeničkih snaga i stabilizacije situacije.

Vežbovne aktivnosti na poligonu "Borovac" deo su Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Munjeviti udar 2021", koju na osam lokacija širom Srbije izvode jedinice Kopnene vojske u sadejstvu sa Ratnim vazduhoplovstvom i PVO, 72. brigadom za specijalne operacije i 63. padobranskom brigadom.

Vesti o domaćem i stranom naoružanju možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.