BORKA I SMILJA KAO PEPELJUGE

Izvor: Kurir, 28.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKA I SMILJA KAO PEPELJUGE

Smilja Avramov, prijateljica nekadašnje prve bankarke Slobodana Miloševića Borke Vučić, umalo ostala bez cipele dolazeći na reviju modne kuće „Mona“

BEOGRAD - Borki Vučić, poslanici SPS, i Smilji Avramov, profesorki prava, na modnoj reviji kuće „Mona“ pre nekoliko dana desio se mali peh koji podseća na jednu od najpoznatijih bajki „Pepeljuga“. Ove perjanice Miloševićevog režima, osim što su pokazale da su veoma aktivne i u poznim godinama i da prate modu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << privukle su pažnju već na samom ulazu u Narodno pozorište, gde se održavala revija.

Samo što su izašle iz taksija, Smilji Avramov spala je leva cipela s noge, a Vučićeva je, kao prava prijateljica, spremno posegla za njom. Slobina bankarka kaže da su se ovom pehu slatko nasmejale, a da su se na reviji sjajno provele.

- Nas dve se poznajemo i družimo toliko godina. Smilja je bila moja profesorka na Pravnom fakultetu. Njen muž je bio direktor Jugobanke kad sam bila na čelu Beogradske banke. Mi smo kućni prijatelji, a rado idemo gde god nas pozovu - objašnjava Borka Vučić u izjavi za Kurir.

Ako ne računamo gubljenje cipelice, najupadljiviji javni istup penzionisane profesorke Smilje Avramov poslednjih godina bilo je pojavljivanje na suđenju Slobodanu Miloševiću pred Haškim tribunalom, gde je bila prvi svedok odbrane.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.