BORIS MILOŠEVIĆ OVE GODINE NE IDE U KNIN: Hrvatska vlada ide ali bez potpredsednika i srpskog predstavnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 14:57

BORIS MILOŠEVIĆ OVE GODINE NE IDE U KNIN: Hrvatska vlada ide ali bez potpredsednika i srpskog predstavnika

Potpredsednik hrvatske vlade iz redova srpske manjine Boris Milošević ove godine neće ići na obeležavanje Oluje

Potpredsednik hrvatske Vlade iz redova srpske manjine Boris Milošević ove godine neće na obeležavanje Oluje u Knin.

- Ove godine neću ići na obeležavanje Oluje u Knin. Kroz dogovor u (hrvatskoj) Vladi donesena je odluka. Lani je bila prva godina, hteli smo poslati jasne poruke i u tome smo uspeli. Ove godine ne ide cela Vlada. Nakon što sam otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Knin, bilo je pitanja je li to dobar potez. Tako će i ove godine biti pitanja i da sam išao i da ne idem, uvek će biti pitanja.

Mislim da to nije korak unazad, da se od politike uključivosti i pomirenja neće odustati, uvek će se slati poruke kao na početku mandata. Moj neodlazak ne znači odustanak od te politike. Ne mislim da ta politika zavisi isključivo o mom odlasku u Knin - rekao je Milošević.

Ističe da kako nije bilo uslovljavanja prošle godine, tako nije bilo uslovljavanja ni ove godine.

- Sve se radi dogovorno- ističe Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.