BORIS DŽONSON OTKRIO DA JE BIO NA IVICI SMRTI: Lekarima dugujem svoj život

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 23:45

BORIS DŽONSON OTKRIO DA JE BIO NA IVICI SMRTI: "Lekarima dugujem svoj život"

Premijer Velike Britanije jednom porukom otkrio koliko je njegovo stanje zaista bilo teško

Britanski premijer Boris Džonson poručio je da lekarima "duguje svoj život".

Džonson se oglasio nakon što je prebačen sa Odeljenja intenzivne nege gde je prošle sedmice primljen zbog komplikacija koje mu je izazvao korona virus.

- Lekarima dugujem svoj život. Ne mogu dovoljno da im se zahvalim - poručio je Džonson koji u bolnici provodi već sedmi dan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, iz Džonsonovog kabineta su saopštili da se premijer oporavlja  i da se oseća mnogo bolje, te da u bolničkom krevetu igra igrice, a uspe da odgleda i poneki film.

Čitava nacija je strahovala za njegovo zdravlje, nakon što je u ponedeljak bio hitno prebačen na intenzivnu negu jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Pojavila se bila i informacija da je nakačen na respirator, što su iz kabineta demantovali i rekli da ima samo masku sa kiseonikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.