BORELJ POZITIVAN NA KOVID 19: Odlaže put u Kinu - poznato i u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 14:32

BORELJ POZITIVAN NA KOVID 19: Odlaže put u Kinu - poznato i u kakvom je stanju

Borelj je trebalo da poseti Kinu od 13. do 15. aprila.

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da je pozitivan na kovid 19 i da će odložiti posetu Kini.

Borelj je istakao da se dobro oseća i da nema bilo kakve simptome zaraze, piše Rojters. On je trebalo da poseti Kinu od 13. do 15. aprila.

Portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Vang Venbin najavio je ranije posetu šefa njemačke diplomatije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Analene Berbok Kini od 13. do 15. aprila.

Nakon posete Kini, Berbokova će otići u Japan, gde će prisustvovati samitu ministara spoljnih poslova Grupe sedam /G7/ u gradu Karuizava u prefekturi Nagano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.