BORE IM SE ZA ŽIVOT! Ovo je stepen povreda ranjenih učenika - dvoje u Urgentnom na reanimaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:50

BORE IM SE ZA ŽIVOT! Ovo je stepen povreda ranjenih učenika - dvoje u Urgentnom na reanimaciji

Poznat stepen povreda ranjenih učenika.

Učenik sedmog razreda koji je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", pri čemu je ubio devet osoba, prvo je pucao na čuvara, a potom i na đake koji su bili u hodniku.

Sedmak koji je počinio masakr pretpostavlja se da je bio pod uticajem narkotika. Inače je uzoran đak i, kako se saznaje, dete je zdravstvenih radnika.

Među povređenima ima i životno ugroženih.

Kako saznajemo, u Tiršovu je hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primljeno troje dece od kojih je jedan učenik zadobio prostrelne rane u predelu ruku i nogu. Drugi učenik ima povredu butine usled ustrelne rane i nalazi se na plastičnoj hirurgiji. Jedna devojčica ima prostrelne povrede glave i životno je ugrožena.

U Urgentnom centru primljeno je četvoro dece od kojih je dvoje na reanimaciji.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.