...BOLJE JE DA ME NE TRAŽI! Bivša supruga Žike Jakšića progovorila o PREVARI

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"...BOLJE JE DA ME NE TRAŽI!" Bivša supruga Žike Jakšića progovorila o PREVARI

Voditeljka televizije Pink otvorila je dušu i navela kako se nosi sa izdajama, koje je doživela na svojoj koži.

Dajana Paunović (29) za Stori je navela kako dragim ljudima srce daje na dlanu, te da očekuje da joj uzvrate istom merom, kao i kako reaguje na prevaru bilo koje vrste.

- Ako dođe do toga da budem ljuta i povređena, bolje je da me taj neko ne traži... Ne opraštam lako, jer imam dostojanstvo, kriterijume i stav - započela je priču nekadašnja žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Žike Jakšića.

- Ne dozvoljavam takve stvari. Smatram da razuman čovek nikada ne bi nekom napakostio niti uradio bilo šta loše. To su odlike malicioznih i rezigniranih ljudi - dodala je Dajana, te se osvrnula na nešto što joj jako smeta u današnjem društvu.

- Ljude najčešće spaja i razdvaja interes, a ja se družim isključivo sa onima s kojima me vezuju lepo provedeno vreme i poštovanje - zaključila je voditeljka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.