BOLESTAN MOTIV MONSTRUOZNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Ubio čoveka na pijaci, zario u njega NOŽ čak OSAMDESET puta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:56

BOLESTAN MOTIV MONSTRUOZNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Ubio čoveka na pijaci, zario u njega NOŽ čak OSAMDESET puta!

Napadač je optužen za teško krivično delo ubistvo
Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv muškarca (44) zbog ubistva čoveka (68) na pijaci. Motiv je koristoljublje. Za pomaganje u zločinu optuženi su mu i brat (43) i otac (76).
Žrtvu je ubica ubo čak 80 puta oštrim predmetom koji je prečnika pet milimetara. Kako se sumnja, žrtva je nakon prodaje kuće obećao novac ubici koji mu je ostao dužan prilikom kupovine lokala. Žrtva je bio zaposlen na pijaci u Smederevu i prodavao je duvan.
Lokal koji je kupio pretvorio je u svoju kuću.
- Opravdano se sumnja da je okrivljeni dana 21.09.2023. godine u Smederevu, u lokalu koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Optužen da je 80 puta ubo muškarca zbog novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2024

Više javno tužilaštvo u Smederevu je podiglo optužnicu protiv N.K. (45) iz tog grada zbog sumnje da je na svirep i podmukao način, a iz koristoljublja, na smrt sa oko 80 uboda nožem ubio Ž.I.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.