BOLESNO: Skinula se a onda su počeli divlji seks u kolima, dok je njihov sin (6) sedeo na zadnjem sedištu i sve gledao! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNO: Skinula se a onda su počeli divlji seks u kolima, dok je njihov sin (6) sedeo na zadnjem sedištu i sve gledao! (FOTO)

Radnici McDonalds restorana u Konektikatu kažu da su videli par kako upražnjava seks na parkingu u blizini, dok je njihov sin sedeo na zadnjem sedištu, a oni tvrde kako su se samo mazili.

Muškarac i žena uhapšeni su nakon što su imali seks u kolima pred šestogodišnjim detetom na parkingu ispred McDonalds restorana.

Ovaj par se suočio sa optužbama nakon što su ih dvojica radnika primetila dok su odlazili kući sa posla.

Radnici su pozvali policiju i rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << im kako misle da neko na parkingu upražnjava seks.

Kada su policajci stigli tamo, naišli su na polu-obučenu ženu kako, sa muškarcem, sedi na prednjem sedištu, dok je budno dete sedelo na zadnjem sedištu i gledalo njih dvoje.

Kimberli Onorato (28) i Roro Klark (27) insistiraju na priči da su se samo mazili nakon što su pojeli hranu koju su kupili u tom restoranu.

Privedeni su i optuženi za narušavanje morala pred maloletnikom, kao i kršenje mira.

Određena im je kaucija 5000 dolara (4 700 evra). Šestogodišnjak se trenutno nalazi kod rođaka, a policija je zbog ovog incidenta kontaktirala socijalnu službu.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.