BOLESNIK-Silovao-100-mrtvih-zena

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNIK-Silovao-100-mrtvih-zena

Radio je u mrtvačnici od 1976. do 1992 godine, gde je i počinio seksualne zločine nad mrtvim ženama. Silovao je dok je bio u noćnoj smeni, pijan i drogiran.

Kenet Daglas (60), nekadašnji radnik mrtvačnice u Ohaju, priznao je da je seksualno zlostavljao oko 100 mrtvih žena.

Daglas je već bio hapšen 2008. pod istom optužbom, zbog čega je odslužio 3 godine zatvorske kazne, nakon što je putem DNK analize utvrđeno da se njegova sperma nalazila u telu Kren >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Rejndž (19), koja je bila žrtva ubistva.

Njegov zločin je otkriven kada je ubica zlostavljane devojke priznao samo ubistvo, ali ne i silovanje. Istraga je ukazala da je njegov iskaz tačan.

Daglas je tada priznao i da je  silovao Ejpril Hiks, kao i  Šarlin Epling (23) , koja je zadavljena u šestom mesecu trudnoće.

Radio je u mrtvačnici od 1976. do 1992 godine, gde je i počinio seksualne zločine nad mrtvim ženama. Silovao je dok je bio u noćnoj smeni, pijan i drogiran.

Daglasova supruga rekla je da se njen muž ponekad vraćao sa posla smrdljiv i pijan. Nakon odležane kazne priznao je da je seksualno zlostavljao oko 100 leševa.

- Prvo bih legao na njih, a potom svukao pantalone – rekao je osumnjičeni pred sudom u SAD.

Nakon što je pušten na slobodu posle odležane kazne, nastavlja mu se suženje za ostale zločine.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.