BOLESNA KAMPANJA PROTIV POKOJNOG BRANKA STEFANOVIĆA: Tvrde da je lažirao sopstvenu smrt (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 09:47

BOLESNA KAMPANJA PROTIV POKOJNOG BRANKA STEFANOVIĆA: Tvrde da je lažirao sopstvenu smrt (FOTO)

Nisu dopustili ni da čoveka sahrane, već su krenuli da ga pljuju

Samo dan kako je odjeknula vest da je otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović preminuo, na popularnoj društvenoj mreži krenulo je da se spekuliše o njegovoj njegove smrti.

Bolesna kampanja koja je nešto ranije počela napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, samo je tako nastavljena, a na udaru se našao i pokojni otac ministra policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bio ili ne bio živ, mnogo više sam zgrožena činjenicom da nije odgovarao za učinjena nedela, pljačke i pronevere. I nažalost, neće! I sve će pasti u zaborav...

— Brankica (@sadbuttrueworld) July 6, 2020

Sakriveni iza lažnih naloga, oni koji nemaju hrabrosti da svoje mišljenje istaknu javno, već svoje frustraciej iskazuju iza ekrana i preko tastature, osuli su drvlje i kamenje po pokojnom čoveku koga su optužili da je lažirao sopstvenu smrt.

Sad će da se zgražavaju zbog toga što ljudi sumnjaju da je Branko Stefanović mrtav.

Na žalost, sigurno je samo da su Zoran Đinđić i Oliver Ivanović mrtvi.

— Aleksandra Ćurčić (@sanja0073) July 6, 2020

Zdrav i normalan čovek bi samo upitao. Pa dobro, da li ste vi normani?

Jutros, kad sam cula u trenutku sam pomislila da lazu, a vec u sledecem trenutku sam pitala sebe, da li sam normalna.

— Jasna G (@JasnaSd) July 6, 2020

Podsetimo, Branko Stefanović, otac potresednika vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, posle višednevne teške borbe sa opakom bolešću kovid 19 preminuo je u bolnici "Dragiša Mišović".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.