BOJNIK: Upucao prijatelja u lovu!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJNIK: Upucao prijatelja u lovu!

BOJNIK - Lovac Dobrivoje P. (69) ispalio je danas oko 11.30 sati prilikom lova u šumi u selu Plavce kod Bojnika patron koji je pogodio njegovog prijatelja lovca Stevana S. (60) koji je preminuo na mestu.

Dobrivoje je nehatno ispalio hitac iz lovačke puške koji je Stevana pogodio u predelu grudi, a nesrećni čovek podlegao je zadobijenim povredama pre stizanja Hitne pomoći.

Dobrivoje je pokušavajući da spase prijatelja sam pozvao i Hitnu i policiju, koja trenutno obavlja uviđaj u šumama kod Bojnika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BOJNIK-Upucao-prijatelja-u-lovu

Izvor: medio.rs, 24.Nov.2013

Dobrivoje je nehatno ispalio hitac iz lovačke puške koji je Stevana pogodio u predelu grudi, a nesrećni čovek podlegao je zadobijenim povredama pre stizanja Hitne pomoći

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.