BOJAN VUČINIĆ UBIO OCA RADOVANA SA 14 UBODA NOŽEM: Ceo slučaj je otkrila radoznala komšinica koja je istragom PORED LEŠA PRONAŠLA JOŠ JEDNO KRVAVO TELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:54

BOJAN VUČINIĆ UBIO OCA RADOVANA SA 14 UBODA NOŽEM: Ceo slučaj je otkrila radoznala komšinica koja je "istragom" PORED LEŠA PRONAŠLA JOŠ JEDNO KRVAVO TELO

Pored ubijenog muškarca komšinica je pronašla još jedno telo.

Bojan Vučinić (42) iz Osijeka pravosudno je osuđen na 25 godina zatvora zbog teškog ubistva svog oca Radovana (74), čije je beživotno telo policija pronašla 19. april 2021. godine u njihovoj porodičnoj kući u Reisnerovoj ulici u Osijeku.

Visoki krivični sud, naime, potvrdio je prvostepenu presudu Županijskog suda u Osijeku koji je Vučinića osudio na kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 25 godina.

Bilo je to, inače, ponovljeno suđenje u ovom krivičnom postupku, a nakon što je prva nepravosudna presuda osječkog suda kojom je Vučinić osuđen na 30 godina zatvora, ukinuta, a predmet vraćen na ponovno suđenje. U drugom postupku dobio je 25 godina, što je Visoki krivični sud sada potvrdio.

Podsetimo, Vučinić je optužen da je oca ubio nožem zadavši mu 14 ubodnih i reznih rana, pri čemu je smrt prouzrokovana ubodom u glavu, ispod levog uva, s posledicom povrede vratne arterije, i u leđa, u predelu grudi, u pluća.

Policija je na mesto događaja došla po dojavi komšinice, kojoj je bilo sumnjivo što Radovana nije videla danima, a kada bi njegovog sina upitala gde mu je tata, on bi joj davao neobične odgovore, da bi joj u jednom trenutku rekao da je Radovan u bolnici.

Htela je da ode u posetu, pa je zbog tadašnjeg kovid protokola nazvala u bolnicu kako bi se raspitala na koji način može doći kod njega, a u bolnici su je prebacivali s odeljenja na odeljenje, da bi se na kraju pokazalo kako on nije ni hospitalizovan.

Žena je tada pozvala policiju, a oni su u kući pronašli beživotno Radovanovo telo, ali i teško povređenig Bojana, koji je sam sebi pokušao oduzeti život.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/Nikola Patković/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.