BOJAN OTIŠAO DA ZARADI ZA PORODICU, A SADA SE VRAĆA U SANDUKU: Nesreća je POGODILA žitelje Žitorađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 11:13

"BOJAN OTIŠAO DA ZARADI ZA PORODICU, A SADA SE VRAĆA U SANDUKU": Nesreća je POGODILA žitelje Žitorađe

Dušan ispao iz vozila i nastradao na licu mesta.

Dušan je imao sreće u nesreći. Povređena mu je ruka i ima posekotine po licu, ali je nesrećni Bojan Savić, kako sam čuo, ispao iz vozila i nastradao na licu mesta.

Ovim rečima, Goran Mitrović iz Žitorađe govori o nesreći koja se u sredu dogodila u Tunisu, a u kojoj je njegov sin Dušan (21) lakše povređen. Do udesa je došlo kada je na autu, u kojem su se nalazili Savić, Mitrović i još trojica Srba, pukla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << guma, a zatim se vozilo prevrnulo.

Oni su doputovali u Tunis, gde su kao radnici jedne kruševačke firme trebalo da rade na izgradnji plastenika.

Goran kaže da je njegov sin prvi put otišao u inostranstvo zbog posla, da je sada potresen zbog nesreće i da još ne zna hoće li ostati u Tunisu ili će se vratiti kući.

- Otišao je u potrazi za poslom. Prošao je obuku i krenuo tamo - dodaje Goran.

Kaže da je proteklog utorka odvezao Dušana do Kruševca, odakle je mladić sa kolegama otišao do Budimpešte, pa do Pariza. U Tunis su stigli u sredu ujutru, a nesreća se dogodila nekoliko časova kasnije.

- Koja je to sila koja je uticala da se dogodi ta nesreća i da naš Bojan nastrada tamo, ne mogu da shvatim. Ta nesreća pogodila je sve nas u Žitorađi, a pogotovo njegovu suprugu i sinove. Eto, otišao je da zaradi za njih, a sada se vraća u sanduku. Tuga je to velika - priča Goran, kojeg neprestano pozivaju rođaci i prijatelji interesujući se za Dušanovo zdravlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.