BOG MU DAO DRUGI ŽIVOT! DVE GODINE POSLE TEŠKE NESREĆE: Đorđe Milićević obeležio povratak u skupštinsku klupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 21:08

BOG MU DAO "DRUGI ŽIVOT"! DVE GODINE POSLE TEŠKE NESREĆE: Đorđe Milićević obeležio povratak u skupštinsku klupu

Kako je napisao, politika je njegov način života

Predsednik poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević obeležio je dvogodišnjicu od njegovog povratka u skupštinsku klupu nakon što je u jesen 2018. godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću u selu Bajevac na regionalnom putu Ub - Slovac.

Milićević se prisetio emotivnog dana na Instagramu.

- Na današnji dan pre dve godine, nakon oporavka od teške saobraćajne nesreće koju sam doživeo, vratio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svojim radnim obavezama i zadacima u poslaničke klupe kako bi nastavio da se borim za bolji život gradjana Srbije - istakao je Milićević.

i njegova želja je bila samo da što pre nastavi tamo gde je stao - da se bori za nacionalne i državne interese, kako politikom za koju se zalaže vladajuća koalicija tako i zakonima koje poslanici donose u Skupštini Srbije.

A post shared by Djordje Milićević (@djmilicevic)

- Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao "drugi život" i omogućio da sada već sigurnijim korakom, uzdignute glave, jasnijom i odlučnijom vizijom nastavim da idem ka tom cilju. Neverovatan doček koji sam doživeo od svojih kolega, nakon svog povratka, ostaće urezan duboko u sećanju! Hvala svima - apostrofira Milićević.

Podsećanja radi, Milićević u jesen 2018. godine zadobio teške telesne povrede kada je njegov vozač Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, koji je bio za volanom "škode oktavije", sleteo s puta i udario u podzid u selu Bajevac, na regionalnom putu Ub-Slovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.