Izvor: B92, 24.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKIRANI PUTEVI PREMA RS?

Pripadnici Vojske Jugoslavije, kako javlja Montena-faks, blokirali su sve regionalne puteve koji od Pljevalja vode prema Republici Srpskoj, kao sto su to nedavno cinili i u pogranicnim selima u niksickoj opstini. Rampama i barikadama onemogucen je saobracaj i mestanima sela Bukovica, Bogova, Sula i Povlace koji su, kako sami isticu, zivotno vezani za RS, jer su im tamo zemlja, kuca, skola ili radna mesta, a mnogi svoje prizvode sada nemaju gde da prodaju.

Zvanicni granicni prelaz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Metaljka, izmedju Crne Gore i Republike Srpske, na teritoriji Pljevalja, funkcionise bez zastoja i problema, izjavio je predsednik opstine Pljevlja Radoman Gogic. Komentarisuci informacije crnogorskih drzavnih medija da su "svi prelazi u opstini Pljevlja prema RS, blokirani od strane VJ, Gogic je rekao da se radi o "obicnom medijskom manipulisanju'. 'Neki misle da su granicni prelazi svi prevoji i svi puteljci, od kojih neki nemaju tretman ni lokalnog puta. To je samo zabluda kod onih koji ne znaju sta je granicni prelaz", rekao je gradonacelnik Pljevalja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.