BLOKIRANA OSNOVNA ŠKOLA! Majka spakovala sinu pištolj u ranac - Policija se hitno uputila na lice mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:05

BLOKIRANA OSNOVNA ŠKOLA! Majka spakovala sinu pištolj u ranac - Policija se hitno uputila na lice mesta

Šene Dejvis, majka iz Floride, uhapšena je prošle nedelje nakon što su zaposleni u školi njenog dvogodišnjeg sina pronašli pištolj Glock 43 kalibra 9mm u dečakovoj rancu za ručak.
Šene Dejvis (39) rekla je policiji da je stavila pištolj u torbu za ručak svog sina jer nije imala torbu i nije želela da bude otvoreno izložen. Nesvesno, mama je zaboravila da je stavila oružje u torbu za ručak svog sina kada je dečaka odvela u obdanište Džekson u Vest Palm Biču.
Jedan od učitelja pronašao je pištolj i pozvao policiju. Obdanište je takođe obavestilo Dejvis, koja je uhapšena kada je stigla u školu. Optužena je za omogućavanje maloletniku da dođe do oružja i zanemarivanje deteta, prenela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.