BLOKIRAN PUT DO GRANICE SA AMERIKOM: Imaju snažnu poruku i za turiste iz SAD, a ovo je razlog za to

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 23:34

BLOKIRAN PUT DO GRANICE SA AMERIKOM: Imaju snažnu poruku i za turiste iz SAD, a ovo je razlog za to

Stanovnici ovog meksičkog gradića s plaše sve većeg broja zaraženih

Stanovnici meksičkog gradića Sonoita, koji se nalazi preko puta američkog Lukevila u Arizoni, tokom vikenda su na kratko blokirali glavni put koji vodi južno od američke granice zbog straha od epidemije korona virusa.

U Arizoni je došlo do velikog porasta infekcija i bilo je zabrinutosti zbog pojačane mogućnosti zaraze tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikenda kada se 4. jula proslavljao Dan nezavisnosti, prenosi AP.

Gradonačelnik Sonoite Hose Ramos Arzate izdao je u subotu izjavu - pozivajući američke turiste da ne posećuju Meksiko.

Lokalni stanovnici organizovali su zatim blokadu puta svojim automobilima na meksičkoj strani.

Video koji su snimili stanovnici pokazao je nekoliko putnika koji su se žalili da imaju pravo prelaska, jer su državljani Meksika.

To je najbrži put do letovališta Puerto Penasko, poznato i kao Roki Point.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOKIRALI PUT DO GRANICE SAD ZBOG STRAHA OD KORONE: Gradonačelnik grada Sonoite pozvao Amerikance da ne putuju u Meksiko

Izvor: Kurir, 06.Jul.2020, 10:08

Stanovnici meksičkog gradića Sonoita, koji se nalazi preko puta američkog Lukevila u Arizoni, tokom vikenda su na kratko blokirali glavni put koji vodi južno od američke granice zbog straha od epidemije koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.