BLOKADA: Ledi Gaga ne može da napiše pesmu!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKADA: Ledi Gaga ne može da napiše pesmu!

Stalno se žali da ju je pogodila kreativna blokada i da ne može da sroči ni jednu novu pesmu, rekao je prijatelj. Gaga je pod pritiskom jer joj inače sve ide od ruke

Pevačica Ledi Gaga (26), kako otkrivaju njeni prijatelji, ima problema sa pisanjem pesama za svoj novi album.

Nakon što je zbog operacije kuka morala da otkaže turneju 'Born This Way', pevačica je oporavak planirala da iskoristi radno.

"Nimalo joj ne ide. Stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se žali da ju je pogodila strašna kreativna blokada i da ne može da sroči ni jednu novu pesmu", rekao je prijatelj i dodao da je Gaga pod velikim pritiskom jer joj inače sve ide od ruke. Izlazak albuma ‘ARTPOP’ za sad će ipak malo kasniti.

Sumnja se da je razlog njenog gubitka inspiracije udaljenost od dečka Tejlora Kineja (31) koji je non - stop na snimanju serije "Chicago fire".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.