Izvor: Blic, 18.Jan.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIZANCI U "BULI" Zaspali kao MILIJARDERI, ali kada su se probudili imali su šta da vide

Kameron i Tajler Vinklvos, blizanci koji su postali milijarderi zahvaljujući eksplozivnom rastu bitkoina i drugih kriptovaluta, preko noći su prilično izgubili.

U proteklom mesecu, pred njihovim očima, vrednost njihove digitalne imovine pala više od trećine, za čak 37 odsto.

Bitkoin je prethodnog dana oslabio za oko 10 odsto i pao na nivo ispod 10.000 dolara, prvi put od 1. decembra prošle godine. Najveću vrednost zabeležio je tačno pre mesec dana, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 18. decembra vredeo 19.511 dolara.

Ipak, braća blizanci ne deluju previše zabrinuti. Njihova namera je da bitkoin dugoročno zadrže, očekujući da će trenutnu vrednost nadmašiti 10 do 20 puta. To je u decembru izjavio jedan od braće, Kameron Vinklvos, prenosi "B92".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.