Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2023, 07:56

BLISKOISTOČNI SUKOB U Pojasu Gaze broj ubijenih povećan na 11.240, više od 560 stranih državljana prešlo u Egipat

Trideset osmi dan sukoba Izraela i Hamasa. Bolnice Šifa i Kuds u Gazi u potpunom su kolapsu – bez goriva, struje i vode. Odbrambene snage Izraela (IDF) saopštile su da su izraelski vojnici ubili, kako su naveli, pripadnike terorističke ćelije koji su otvorili vatru na njih iz bolnice Kuds. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TENKOVI NA KAPIJAMA BOLNICE AL ŠIFA: Krvave bike između IDF-a i Hezbolaha na severu Izraela (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023

Trideset osmi dan sukoba Izraela i Hamasa...Bolnice Šifa i Kuds u Gazi u potpunom su kolapsu – bez goriva, struje i vode. Izrael tvrdi da su iz Šife pod pritiskom Hamasa odbili pošiljku od 300 litara goriva, što je ta palestinska paravojna organizacija demantovala. U borbama pogođena i kancelarija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.