BLAMAZA Nata okacila ram sa cenom

Izvor: medio.rs, 17.Jan.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAMAZA Nata okacila ram sa cenom

Pop pevačica Nataša Bekvalac je pred njen nastup u Rumi ugostila ekipu emisije „Ekskluziv“ u svom domu, ne razmišljajući o tome da će zbog toga postati predmet šale na internetu.

Bekvalčeva je tražila idealno mesto za snimanje, te se odlučila za zid koji je prekriven fotografijama i ikonama.

Ipak, ono što je promaklo Bekvalčevoj jeste da na zidu pored ikone stoji ram sa kojeg još >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije skinula cenu i bar-kod i koji uz to, jer još nije ubacila nijednu fotografiju, uokviruje samo običan karton sa dimenzijom slike.

Nata je očito želela da sakrije pukotinu na zidu koja se jasno vidi na snimku, pa je brže-bolje kupila novi ram, ali nije slutila da će to zabaviti njenu publiku.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.