BLAM Drustvene mreze se usijale zbog potpisa odbornika iz Kraljeva

Izvor: medio.rs, 16.Jun.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM Drustvene mreze se usijale zbog potpisa odbornika iz Kraljeva

Socijalisti su od danas ponovo u vlasti u Kraljevu, i već na prvoj sednici javnost je ponovo šokirana, i opet nepismenošću.

Prilikom potpisivanja podrške za konstituisanje Skupštine Kraljeva, Miloš Ugrenović, odbornik SPS, u svom ćiriličnom potpisu umesto slova И, napisao je N. I da stvar bude još gora tako je napisao slovo i u svom imenu i prezimenu.

Društvene mreže ponovo su se danas usijale od komentara nakon što je fotografija ovakvog potpisa procurela >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u javnost.

„Mnogo bi bilo i da je jednom pogrešio, ali dvaput!”, “Da, zbilja, dva put! Da ovjeri! E, stid ga bilo!!”, “Zna da priča tečno ...pisanje nije obavezno hihihi”, “Ovo nije ni malo smešno, već tužno”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati nakon što se fotografija pojavila.

Pozvali smo Miloša Ugrenovića, kako bi ga upitali da li uvek ovako piše ćirilično slovo I, ali odmah je shvatio o čemu je reč i pokušao da nam da objašnjenje.

- Potpis je od juče, kada smo potpisivali podršku za izbor novog predsednika i zamenika skupštine. U brzini sam napisao umesto И latinično N, jer ja ne pišem ćirilicom, a zahtevano je da potpis bude ćirilični. Ne sećam se kada sam poslednji put pisao ćirilicom, možda u osnovnoj školi. Znam da vama to sada liči kao da je nepismenost u pitanju, ali to je u trenutku tako nastalo – rekao nam je Ugrenović.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.