BIZARNO OTKRIĆE: Ispod terena srednje škole slučajno otkriveno 145 GROBOVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO OTKRIĆE: Ispod terena srednje škole slučajno otkriveno 145 GROBOVA (VIDEO)

Prema istorijskim izvorima, na tom području bi se moglo nalaziti više od 250 grobova Afroamerikanaca.

Ispod srednje škole u Tampi, Florida, pronađeno je oko 145 sanduka za koje se veruje da pripadaju istorijskom groblju iz sredine 20. veka.

Školski okrug okruga Hilsburg juče je saopštio da su tehničari pronašli jasne dokaze o rakama na području kampusa srednje škole Klarens Leon King. Rukovodstvo škole smatra da su sanduci deo groblja Rigvud iz ranih 1940-ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je bilo u vlasništvu grada. Škola Klarens Leon King otvorena je 1960. godine.

Tanja Arja, portparol školskog okruga, rekla je da su nadležne službe započele istragu prošlog meseca nakon što je škola dobila dojavu da se verovatno nalazi na lokaciji bivšeg groblja.

Sanduci su nađeni na dubini od 3-5 metara blizu omanje zgrade koja se koristi u poljoprivrednom programu škole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.