BIZARNO IZ KOMŠILUKA: Tukao i zarobio stanodavca, pa od istog dobio 120.000 evra i ugovor o DOŽIVOTNOM izdržavanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 09:08

BIZARNO IZ KOMŠILUKA: Tukao i zarobio stanodavca, pa od istog dobio 120.000 evra i ugovor o DOŽIVOTNOM izdržavanju

Nesrećni čovek je iz straha na sve pristao.
Muškarca starog 49 godina zarobio je njegov tri godine mlađi "nesuđeni" stanar, te uz pretnje od njega pokušao da ukrade sve što poseduje. Osim što ga je držao zatočenog, 46-godišnjak ga je i opijao.
Portal u tužilaštvu saznaje da okrivljenog (46) terete da je krivična dela počinio od 7. do 22. oktobra 2023. u mestu kraj Ludbrega. Čovek mu je na silu prepisao svu imovinu.
- Nakon što je s čovekom dogovorio da će iznajmiti deo njegove kuće za stanovanje, tražio je od njega da pristane na sklapanje ugovora o doživotnom izdržavanju u njegovu korist. Od vlasnika je tražio da sve svoje nekretnine, pokretnine i novac s...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.