BIZARNO I BOLESNO: Majka na ISTI NAČIN UBILA DVE SVOJE BEBE za godinu dana! Zašto mi se ovo ponovo dešava?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 20:21

BIZARNO I BOLESNO: Majka na ISTI NAČIN UBILA DVE SVOJE BEBE za godinu dana! "Zašto mi se ovo ponovo dešava?"

Policijski izveštaji pokazuju da je majka te noći bila pod dejstvom marihuane.
Makenzi Rid, majka iz Severne Karoline, okrivljena je za smrt svoje druge bebe, nakon što je u proteklih godinu dana na isti način usmrtila svoju prvu bebu, slučajno ih ugušivši dok je spavala u krevetu sa detetom.
Ona je optužena za ubistvo iz nehata nakon što se pod dejstvom marihuane prevrnula na svoju bebu dok je spavala i time je ubila. Mora se uzeti u obzir da je pre godinu dana Makenzi na potpuno isti način usmrtila i svoju prvu bebu.
Majka je uhapšena i optužena za krivično delo zlostavljanja deteta i ubistva iz nehata, mesecima nakon što je njeno dete preminulo 3. oktobra 2023....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.