BIZARNO - Dok se širom Avganistana protestuje, talibani sa jurišnim puškama na pedalinama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 01:17

BIZARNO - Dok se širom Avganistana protestuje, talibani sa jurišnim puškama na pedalinama (FOTO)

Bizarne fotografije objavljenje na društvenim mrrežama

Talibani su snimljeni kao nose ručne bacače i jurišnim puškama dok voze pedaline - istovremeno se širom Avganistana održavaju protesti zbog zabrane povratka devojčica u školu.

Čini se da slike prikazuju militante kako voze plovila s temom labudova po vodi u Nacionalnom parku Band -e Amir - nekadašnjem popularnom mestu za turiste - u centralnom Avganistanu.

Park sadrži niz od šest duboko plavih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jezera koja se nalaze u planinama Hindukuš, otprilike 45 milja od Bamijana - nekadašnjeg doma Bude iz Bamijana, kog su talibani uništili 2001.

Taliban in Bamyan Province…

(These photos are real) pic.twitter.com/oWHJXDpVfZ

— Jake Hanrahan (@Jake_Hanrahan) September 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.