BIZARNA SMRT POZNATOG KOMPOZITORA: Šetao po stenama sa suprugom, odneo ga talas! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SMRT POZNATOG KOMPOZITORA: Šetao po stenama sa suprugom, odneo ga talas! (FOTO)

Andrej Ivanov se udavio, dok je njegova žena uspela da izađe na kopno, pošto je i nju talas povukao u vodu.

Bezazlena šetnja po plaži Bondaj u Australiji završila se tragično za ruskog kompozitora i di-džeja Andreja Ivanova (48). Dok su on i njegova supruga (45) šetali po stenama na plaži, njega je odneo talas, a njegova žena Julija je povređena, navode mediji.

Spasioci su naveli da par nije imao šanse protiv ogromnog talasa. Ivanov se udavio, dok je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena uspela da izađe na kopno, pošto je i nju talas povukao u vodu.

- Plakala je i vikala da joj je muž u vodi - izjavio je svedok nesreće za 7NEWS. Spasioci nisu bili sigirni da li se od siline talasa Ivanov onesvestio, ali mu nije bilo pomoći kada su ga izvukli na obalu.

Мы будем помнить тебя.... Андрей Иванов (Triplex)

A post shared by Vladimir Fonarev (@fonarev) on Feb 15, 2020 at 12:20pm PST

Posle ove tragedije i spasioci su na oprezu, istakli su upozorenje da posetioci treba da izbegavaju stene i da se drže plaže, jer "bilo šta može da se desi".

- Ako niste sigurni oko uslova popričajte sa spasiocima - navode u upozorenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.