BIZARNA SMRT MLADOG TATE (32): Bio sa drugarom u lovu gde ga je UPUCAO sopstveni PAS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 20:04

BIZARNA SMRT MLADOG TATE (32): Bio sa drugarom u lovu gde ga je UPUCAO sopstveni PAS! (VIDEO)

Tuga i neverica

Ozgur Gevrekoglu (34) je upucan tokom lova sa svojim prijateljem na visoravni Kizlan u turskoj provinciji Samsun. Muškarca u Turskoj navodno je ustrelio njegov sopstveni pas tako što je stao na okidač sačmarice.

Ozgur Gevrekoglu (32) je upucan tokom lova sa svojim prijateljem na visoravni Kizlan u turskoj provinciji Samsun, izvestile su novine Turkiye, a prenosi Newsweek.

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak pomagao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom psu da uđe u auto. Životinja je šapom dotakla napunjenu pušku, koja je opalila u Gevrekoglua.

#RIP Ozgur Gevrekoglu, 32, a resident of #Turkey #GunControlNow https://t.co/2LlAa53mjl via @nypost

— Jim Hankins (@ltecato) November 28, 2022

Nakon incidenta prebačen je u bolnicu, a kasnije je proglašen mrtvim.

Gevrekoglu je samo 10 dana pre incidenta postao otac, navodi Turkiye. Muškarac je ranije na društvenim mrežama objavljivao slike s različitim psima tokom odlazaka u lov, izvestio je Daily Mail, ali nije jasno koji je tačno pas odgovoran za njegovu smrt. Policija i tužilaštvo trenutno istražuju smrt te za sada nema sumnje na to da se radi o krivičnom delu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.