BIZARNA SMRT: Hteo da puca na drugog, pa ubio sam sebe! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SMRT: Hteo da puca na drugog, pa ubio sam sebe! (VIDEO)

56-godišnja žena koja živi u blizini mesta događaja izjavila je za lokalne medije kako je mlađi muškarac hte da upuca drugu osobu, ali je igrom slučaja upucao sam sebe.

Prema izveštaju londonske policije policijski službenici su juče posle podne reagovali na dojavu o pucnjavi, a sada istražuju da li je ubijena osoba slučajno upucala samu sebe.

U nedelju popodne policija je pozvana na intervenciju zbog sumnjivih aktivnosti. Kada je stigla na mesto događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronašla je ozleđenu mušku osobu, u dvadesetim godinama, koja je preminula u 15:50 sati po lokalnom vremenu.

Just across the road from Sydenham station - where yesterday afternoon a man in his 20s was shot dead.

Some witnesses say it seemed like the victim accidentally shot himself, after attacking a car with the weapon.

Police say they’re trying to work out how he was hurt. @LBC pic.twitter.com/sLC66BfUae

— Rachael Venables (@rachaelvenables) September 9, 2019

- Metak se odbio o prozor automobila. Možete na prozoru videti gde se tačno odbio - rekla je.

- Nakon što se to dogodilo, mladić kojeg je muškarac hteo da upuca ostao je u ulici i počeo telefonom da snima umrlog. Preminuli je ostao tamo da leži čitava tri sata, prekriven plahtom. Pored njega nije bilo ni njegovog oca ni majke. Stvarno tužno - kazala je.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STIGLA GA INSTANT KARMA: Hteo da upuca drugog, pa slučajno ubio sebe!

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019

LONDON - Londonska policija istražuje smrt muškarca za kog se pretpostavlja da je slučajno upucao sam sebe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.