BIZARNA PLJAČKA NA ČUKARICI! LOPOV UPAO U STAN, ONA POBEGLA KOD KOMŠINICE: Umesto policije pozvali hitnu pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 17:30

BIZARNA PLJAČKA NA ČUKARICI! LOPOV UPAO U STAN, ONA POBEGLA KOD KOMŠINICE: Umesto policije pozvali hitnu pomoć

Tokom pljačke lopov je preminuo.

Žena koja je bila u kući na Čukarici kada je u nju ušao razbojnik, kako mediji saznaju, zadobila je posekotinu od stakla na vratima koje je razbio muškarac kako bi ušao u kuću. U strahu od nepoznatog čoveka pobegala je kod komšinice i pozvala policiju.

Nakon što se vratila u dom saznala je da je lopov preminuo.

- U kući je zatekla razbacane stvari. Sumnjamo da je čoveku pozlilo, da se samo srušio i umro. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitna pomoć je bila, ali mu nije bilo spasa- kažu svedoci za medije.

Tužilac je naredio obdukciju.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, lopov je tražio ženi da otvori vrata kuće, a kako nije želela on je razbio staklo na vratima. Tada je vlasnica kuće i zadobila posekotinu.

Inače, razbojnik kod sebe nije imao dokumenta, pa se vodi kao nepoznati čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.