BIZARNA NESREĆA! Hrvatska državljanka (37) napravila FATALNU grešku, helikopterom HITNO prebačena u bolnicu, u teškom je stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 06:53

BIZARNA NESREĆA! Hrvatska državljanka (37) napravila FATALNU grešku, helikopterom HITNO prebačena u bolnicu, u teškom je stanju!

Sve se dogodilo u sredu ujutru ispred jedne prodavnice

U austrijskom gradu Kirhbergu, u Tirolu, došlo je do krajnje neuobičajene nezgode, koja je mogla imati fatalne posledice. Naime, kako je saopštio LPD Tirol hrvatsku državljanku (37) pregazilo je njeno sopstveno vozilo.

Sve se desilo prekjuče, oko 9 sati kada je žena parkirala automobil ispred jedne prodavnice. Međutim, kako je saopštila policija, sam parking je na blagoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nizbrdici, a ona je, po svemu sudeći, zaboravila da povuče ručnu kočnicu.

Prilikom izlaska, automobil je krenuo nizbrdo, a žena je brzo pokušala da povuče ručnu, ali je vozilo već krenulo unazad te ju je pregazilo, prenosi kroativ.at.

Ova 37-godišnjakinja je zadobila teške telesne povrede i helikopterom je prebačena u bolnicu u Inzbruku. Informacije o njenom stanju nisu saopštene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.