BIZARAN SLUČAJ IZ KBC ZVEZDARA! Dedi (73) izvukli flašu iz ANUSA! Evo kako su lekari reagovali i kojih UŽASA su se sve nagledali

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARAN SLUČAJ IZ KBC ZVEZDARA! Dedi (73) izvukli flašu iz ANUSA! Evo kako su lekari reagovali i kojih UŽASA su se sve nagledali

Kako konzumacija pola litre vode može da se pretvori u noćnu moru? Lako ako flašu vode te zapremine gurnete u rektum. A pritom još imate 73 godine. Ovo je slučaj koji je šokirao lekare KBC Zvezdara.

Njima se u petak, 6. decembra, javio 73-godišnji Z. R. iz Rume, koji je, kako su naveli, da bi doživeo zadovoljstvo, gurnuo sebi u anus plastičnu flašu sa pola litra vode.

Kako je ispričao sagovornik koji je deo osoblja u KBC Zvezdara, medicinske sestre na prijemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim i lekari, bili su šokirani kada im se obratio Z. R.

- Imali smo mnogo čudnih slučajeva, ali nikad ovako nešto nismo doživeli. Viđali smo ljude koji u rektum guraju sve i svašta, međutim, da čovek u osmoj deceniji uradi ovako nešto, zaista nije viđeno. Srećom po njega, nema trajnih posledica. Lekari su intervenisali na vreme, pa se sve završilo kako treba - kaže sagovornik, koji je siguran da će slučaj Z. R. mesecima biti glavna tema u bolnici.

Prema njegovim rečima, osim što je trpeo fizičke bolove, pacijent je bio i u stanju šoka.

- Lekari su u izveštaju napisali da se za pacijenta sve pretvorilo u noćnu moru. I stvarno je bilo tako - objašnjava izvor.

Lekari sa kojima je naš list razgovarao kažu da je Z. R. imao mnogo sreće s obzirom na to da je u rektum ugurao veliki predmet. Povrede su, objašnjavaju, mogle da budu čak i fatalne. Kao što smo rekli, srećom, sve se dobro završilo.

NAJBIZARNIJE STVARI NAĐENE U REKTUMU

- Nakon bolnog analnog seksa, čovek je odlučio da olakša bol guranjem kristalnog meta u anus

- Čudom je preživeo pacijent koji je u zadnjicu ugurao pivsku flašu, koja je, kad je pokušao da je izvadi, pukla na milion komadića, koji su mu teško oštetili creva

- Jedan 50-godišnjak je ugurao živu jegulju u rektum da bi "izlečio zatvor". Na nesreću, jegulja je pregrizla put do creva, uzrokujući analnu perforaciju, zbog koje mu je bila potrebna hirurška operacija i dva meseca je nosio kesu za kolotomiju

- Šezdesetgodišnjaku je izvađen vibrator koji je šest meseci držao u rektumu

- Flaša sa sokom od paradajza zaglavila se jednom 20-godišnjaku, koji je pokušao da je izvadi ofingerom i tako pocepao debelo crevo. Najtužnije je bilo to što je još uvek živeo s roditeljima, koji su bili uz njega tokom operacije. Do kraja života će obavljati veliku nuždu u kesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.