BIVŠU DEVOJKU POGODIO METKOM U GLAVU! Sve se desilo pred njenom majkom i malim sinom - policija traga za njim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 17:08

BIVŠU DEVOJKU POGODIO METKOM U GLAVU! Sve se desilo pred njenom majkom i malim sinom - policija traga za njim (FOTO)

Osumnjičeni je nedavno izašao iz zatvora nakon što je već pokušao da naudi nesrećnoj ženi.

Klejton Salustio de Souza optužen je da je ubio devojku pred njenim malim sinom i majkom.

Gracijel Maria Dantas Nunes bila je u subotu u kući svoje majke u Pedra Lavradi u državi Paraiba, u Brazilu kada je pogođena metkom u glavu.

Kleiton Salustio de Souza, bivši partner 22-godišnjakinje, optužen je za njeno ubistvo. Navodi se da su se njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje prethodno posvađali na ulici. Ovaj 47-godišnjak je sada u bekstvu.

Civilna policija je saopštila da se navodno ubistvo dogodilo pred očima majke žrtve, kao i njenog dvogodišnjeg sina.

Prema navodima policije, Salustio de Souza je odbio da prihvati da je njegova veza sa devojkom završena nakon njihovog razlaza u decembru. Takođe je optužio Gracijel da ga je izdala pre nego što ju je navodno upucao u glavu dok je njena majka pokušavala da je odbrani.

Bivši par je živeo u Parelhasu u državi Rio Grande do Norte dok se nije preselio u susednu državu Paraiba.

Prema izveštajima, osumnjičeni je nedavno pušten iz zatvora nakon hapšenja zbog neutvrđenog zločina kada je ciljao Gracijel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.