BIVŠI SLOVENAČKI AMBASADOR OPTUŽEN ZA BLUD NAD ĆERKAMA

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI SLOVENAČKI AMBASADOR OPTUŽEN ZA BLUD NAD ĆERKAMA

Ako bude osuđen, Reberc bi mogao da se suoči sa kaznom zatvora od jedne do osam godina

LJUBLJANA - Tužilaštvo u Kopru podnelo je danas zahtev za podizanje optužnice protiv bivšeg slovenačkog ambasadora u Španiji Petera Reberca zbog navodnog seksualnog zlostavljanja tri ćerke, od kojih su dve u to vreme bile mlađe od 15 godina.

Koparski tužilac Slavko Ozbolt rekao je da detalji optužnice ne mogu biti otkriveni zbog osetljivosti slučaja, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je slovenačka agencija STA.

Nakon istrage koja je trajala više od šest meseci, tužilaštvo je odlučilo da podigne optužnicu protiv Reberca za seksualno zlostavljanje tri ćerke između 2005. i 2007. godine.

Ako bude osuđen, Reberc bi mogao da se suoči sa kaznom zatvora od jedne do osam godina.

Reberc je postao slovenački ambsador u Španiji 2008. godine, ali je otpušten iz ministarstva spoljnih poslova 2010. godine zbog navodne finansijske pronevere u ambasadi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubljana: Bivši ambasador optužen za seksualno zlostavljanje ćerki

Izvor: S media, 28.Feb.2012

Tužilaštvo u Kopru podnelo je danas zahtev za podizanje optužnice protiv bivšeg slovenačkog ambasadora u Španiji Petra Reberca zbog navodnog seksualnog zlostavljanja tri ćerke, od kojih su dve u to vreme bile mlađe od 15 godina...Vranje: Optuženi lekari zbog smrti devojčice..Uhapšen zbog pokušaja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.