Izvor: Piplmetar.rs, 26.Okt.2023, 05:31

BIVŠI MUŽ STIGAO NA ROĐENDAN Jovane Jeremić, a ona priča o NOVOM DEČKU: „Ovaj je stariji od mene!“

Voditeljka jutarnjeg programa televizije „Pink“ Jovana Jeremić večeras proslavlja 33. rođendan u srpskoj prestonici, a tim povodom pojavio se i njen bivši muž Vojislav Milošević.
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević (Foto: Ringier/Jovan Ilić/Milan Ilić) • Jovan Ilić, Milan Ilić / Ringier


Vojislav joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << danas u ranim jutarnjim časovima čestitao rođendan, a sada je uveličao i veselje.
Milošević se srdačno pozdravio sa bivšom taštom, pa su se i fotografisali zajedno, što pokazuje koliko su i dalje bliski i da su u odličnim odnosima.
Vojislav Milošević (Foto: Ringier/Jovan Ilić)
Jeremićeva je večeras prokomentarisala bivšeg muža Voju Miloševića, ali i novog emotivnog partnera.
– On će uvek imati moju podršku, to će uvek biti tako. Mnogo mi je drago zbog našeg odnosa sada. A novi neko… Možda postoji, eto, prvi put neko ko mi je intrigantan posle razvoda. Bilo je tu muškaraca, ne kažem, nisam svetica. Ja volim da vodim ljubav samo sa čovekom kog volim. Muškarac ovaj nije mlađi. Pojavio se neko dostojan Jovane Jeremić… Da li je javna ličnost? Možda, možda – rekla nam je Jovana zagonetno.
Jovana Jeremić je, sa druge strane, organizovala pompeznu proslavu, a više detalja iste pogledajte u odvojenom tekstu: ZMIJE, ŠKORPIJE I LATEKS! Zavirite u proslavu 33. rođendana Jovane Jeremić!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.