Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITEF: "Žabe" u Beograđanki

BEOGRAD - U pratećem programu 46. Bitefa u utorak će u prostoru Robne kuće "Beograđanka" biti izvedena predstava "Žabe u vreloj vodi", u režiji nemačke autorke i rediteljke Suzane Hrudine. To je nemačko-srpska koprodukcija pozorišne trupe "Spreeagenten", a govori o mladim ljudima iz Berlina i Beograda.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Žabe u vreloj vodi" na 46. Bitefu

Izvor: B92, 17.Sep.2012

U pratećem programu 46. Bitefa u utorak u 20h u prostoru Robne kuće "Beograđanka" biće izvedena predstava "Žabe u vreloj vodi", u režiji nemačke autorke i rediteljke Suzane Hrudine...Karte za predstavu možete kupiti na blagajni Bitefa, u Pozorištu na Terazijama, Terazije 29, kao i sat vremena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.