BIO SAM U ZATVORU SA OCEM DEČAKA-UBICE Tiktoker čiji se snimak povezuje sa masakrom u Ribnikaru otkriva tajne iz CZ-a: Spomenuo i Blažića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 20:51

"BIO SAM U ZATVORU SA OCEM DEČAKA-UBICE" Tiktoker čiji se snimak povezuje sa masakrom u Ribnikaru otkriva tajne iz CZ-a: Spomenuo i Blažića!

Jutjuber i Tiktoker Vicostein otvorio dušu nakon četiri meseca pritvora zbog toga što je navodno bio inspiracija dečaku-ubici da počini masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru

Vuk Vico, poznatiji kao Vicoštajn, tokom svog 30-dnevnog boravka u CZ-u u Beogradu, sreo je zanimljivu paletu ljudi, među kojima se ističe i otac dečaka-ubice.

Kako napominje, oni su imali zajedničko slobodno vreme u dvorištu zatvora.

- Bio sam sa ocem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečaka-ubice u dvorištu. Imali smo zajedničke šetnje. - napominje Vicoštajn.

On objašnjava kako je morao da odreaguje na susret sa ocem dečaka-ubice i kakva je bila njihova interakcija.

- Kodeks zatvorenika je da svako svakome pruži ruku. 20 dana sam pružao ruku njegovom tati. - objašnjava on.

Naglasio je i kakvo je bilo stanje oca dečaka-ubice iz Ribnikara kada su se sreli u zatvoru.

- Po meni je taj čovek veoma dobar, dobar u duši. Jako tužan čovek, uništen mu je život. Ne ulazim u to da li je kriv, ali kao čovek je veoma dobar i u njegovim očima se vidi velika tuga. - naglašava Jutjuber.

Nakon ovoga, kratko je izrazio svoje nade u neku bolju budućnost.

- Vidim da se drži i nadam se da će da bude bolje. - dodaje Vuk Vico, poznatiji kao Vicoštajn.

On  napominje da je veoma razočaran u pojedine sprske medije, koji su o njemu pisali mnogo laži, ali da su novine o njemu pisale samo jedan dan, jer je samo jedan dan on bio zanimljiv, budući da se znalo da nije kriv.

- O meni su mediji pisali samo jedan dan. Da sam zaista kriv, oni bi i dan danas pisali o meni. - ističe razočarano Vicoštajn.

Navodi da je njegov filmić izašao na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme, te je zato on bio kolateralna šteta, dok su se u Srbiji tih dana događali svirepi zločini.

- Uroš Blažić iz Mladenovca i dečak-ubica su svakog dana bili u novinama. Da sam ja kriv, i ja bih bio u novinama svakog dana - zaključio je Jutjuber.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.