BIO JE SVESTAN, TRAŽIO POMOĆ! Brucoš izboden ispred trafike u Nišu radio kako bi olakšao školovanje - svi u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 22:59

BIO JE SVESTAN, TRAŽIO POMOĆ! Brucoš izboden ispred trafike u Nišu radio kako bi olakšao školovanje - svi u šoku

Za sada nepoznati razbojnik prišao je sinoć radniku trafike M. G. (18) iz Niša i izbo ga bez reči, a nakon toga je pokupio pare i pobegao.

- Radnik je izašao da naređa robu kada je iz pravca centra naišao muškarac sa kapuljačom i kačketom. Samo mu je prišao i počeo da ga bode, bez reči. Mladić se okrenuo prema njemu, ne očekujući napad. Nakon toga je razbojnik ušao u trafiku, pokupio pare i pobegao. Na snimcima sa kamera se vidi da je krupniji od njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže izvor.

Izbodeni radnik je student i trenira džudo, a na trafici je radio tek dva meseca.

- Mladić je izuzetno dobar. Studira i trenira džudo, a radio je na trafici da obezbedi prihode i olakša sebi školovanje. Radnice koje rade ovde kažu da im je kao stariji brat, o svemu brine i uvek je tu da im pomogne. Meni su javili sinoć oko 3 da se desio napad. Kada sam došao, radnika je već odvezla Hitna pomoć. Kažu da je bio svestan, ušao je u trafiku i pozvao pomoć. Nije bitno koliko je razbojnik uzeo, bitno je da dečko bude dobro - kaže vlasnik trafike koji je želeo da ostane anoniman.

Prodavci na grafikama u okolini Železničke stanice, gde se desio napad, zabrinuti su i uplašeni.

- Mračno je i pusto ovde noću, plašimo se posle svega što se desilo. Apelujemo na policiju da pojača kontrole - kaže vlasnica jedne od trafikau tom kraju.

Izbodeni mladić je prevezen u bolnicu, a kako lekari kažu u svesnom i stabilnom je stanju.

- Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Operisan je, postoperativni tok je dobar. On je svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan - kažu u KC Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.