BIO JE SMRTNO ZALJUBLJEN U NJU OD DETINJSTVA Kako su se upoznali Milomir Marić i Vesna Radusinović

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Avg.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE SMRTNO ZALJUBLJEN U NJU OD DETINJSTVA Kako su se upoznali Milomir Marić i Vesna Radusinović

Intrigantna spisateljica, koja s Milomirom Marićem godinama deli dobro i zlo, tvrdi da se razlikuju ko nebo i zemlja, ali ih ljubav prema njenom sinu Vedranu i vera u porodicu čine srećnim i dugovečnim parom
– Moj otac je proveo četiri godine na Golom otoku i preživeo svakojake strahote. Bio je veoma moralan, pravi tradicionalista, i odgajao me je vrlo strogo, tako da nije blagonaklono gledao na moje kratke suknje i dubok dekolte, ili kakvu drugu modnu ludost, a izlasci su bili nezamislivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << – rekla je Vesna Radusinović.
KAKO SU SE UPOZNALI VESNA RADUSINOVIĆ I MILOMIR MARIĆ Foto: Bic Tada je prvi put srela i Milomira Marića, koji je, kao novinar početnik, došao u Podgoricu da napravi reportažu o životu mladih. Sreli su se pred pozorištem i on ju je pozvao da izađu. A Vesna mu je dopustila da je otprati, pod uslovom da se rastanu na kilometar od kuće.
Da bi se „izvukla“, ukućanima je ispričala priču kako je s bakom otišla u ribolov na Skadarsko jezero, toliko živopisno da je i sama u nju poverovala. S Marićem, koga je očarala izgledom i dugom crnom kosom, „prepoznala se“ posle gotovo dvadeset godina, a on je, za uspomenu na taj susret, napisao divnu priču.
Kad joj je dosadilo da se bori protiv učmale i malograđanske sredine, spakovala je kofere i došla kod ujaka Andrije u Beograd, da tu završi četvrti gimnazije.
Foto: Kurir – Prvi i poslednji put u životu pobegla sam od nečega. Inače sam veliki borac i uvek se suočavam sa svim što mi život priredi, ali tada sam shvatila kako je bolje da odem, nego da se uzaludno borim s vetrenjačama.
Nastavak na sledećoj.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.