BIO JE NAJBOLJI UČENIK Vučić o dečaku koji je izvršio masakr na Vračaru: Zbog ovog je tražio premeštaj u drugi razred

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 18:39

"BIO JE NAJBOLJI UČENIK" Vučić o dečaku koji je izvršio masakr na Vračaru: Zbog ovog je tražio premeštaj u drugi razred

Vučić je istakao da je dečak tražio premeštaj u drugi razred jer je bio najbolji učenik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti zbog tragičnog masakra koji se jutros dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar, kada je maloletni Kosta K. počinio zločin ubivši devetoro osoba.

- Bio je najbolji učenik i svi su ga izbegavali, hteo je premeštaj u novi razred gde je imao trojicu drugara. Dobro se snašao i roditelji su bili zadovoljni. Za svoje roditelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije mogao da kaže ni da su se svađali, ni tukli, jedino što je rekao da su stalno tražili od njega bolje rezultate. Nešto slabije rezultate je pružao od kad je bio zaljubljen. Ali ni u novom razredu niko nije hteo da ga prihvati, i onda je on, po sopstvenom priznanju odlučio da počini monstruozni čin. To je pripremao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.