BINGO: Taksista nakon 20 godina osvojio automobil!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BINGO: Taksista nakon 20 godina osvojio automobil!

Državna lutrija Srbije je uručila dva vredna automobila srećnim dobitnicima Binga

Dva Mercedesa "C klase" su dobila nove vlasnike na igri za sreću državne lutrije Srbije - Milicu Šćekić iz Beograda i Mladena Radovića iz Čačka.

Mladen već 20 godina igra Bingo, a ovo mu je prva velika nagrada koju je osvojio i to baš u skladu sa njegovom profesijom!

"Pa, šta da kažem. Nisam nikad ništa tako dobio. Da sam malo mlađi možda bih impulsivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reagovao, ali svakako je bilo prijatno. Žena i ćerka su bile tu, pa kad sam im rekao da sam dobio, žena je mislila da se šalim i rekla mi: 'Da, da, je l’ hoćeš da me provozaš?’ Ali, onda smo premotali i potvrdili da je to taj broj, pa je usledilo pravo oduševljenje. Bingo igram od 1997. godine - već više od 20 godina, a ovo mi je prvi veći dobitak", istakao je Mladen za MONDO i dodao da će mercedes ipak neće "deliti" sa mušterijama.

"Neću ga koristiti kao taksi vozilo. Možda da živim u Beogradu, ali ipak u Čačku je za posao ove vrste ipak bolji neki jeftiniji auto", objasnio je on i poručio svima da igraju BINGO.

"Ja često čitam MONDO vesti, pa se nadam da će se vaši čitaoci sada razuveriti da je ovo namešteno ili za nekoga levo-desno, i shvatiti da svako može da dobije."

Premijera "mercedesa C-klase" u Beogradu

Srećniji od Mladena je njegov sin Borko, koji je došao da podrži tatu i prvi se provoza u novom skupocenom automobilu.

"Nisam bio prisutan u trenutku kada je tata osvojio automobil, ali kada su mi javili bio sam u potpunom šoku. Ja sam definitivno taj koji se najviše obradovao ovome, nema srećnijeg od mene", rekao nam je Borko i kroz smeh istakao da će sada imati najbolje vozilo u kraju.

Srećna dobitnica drugog mercedesa je Milica Šćekić, koja je, može se reći, "srećne ruke", jer je pre ovoga čak dva puta osvojila LOTO šesticu!

"Igram Bingo prilično redovno, ali LOTO svako kolo igram i imala sam sreće i tamo. Dva puta sam dobila šesticu. To je bilo 2008, pa posle 2010. godine. Čini mi se da sam prvi put dobila oko 3.000 evra, a drugi put 6.000 evra."

LOTO: Neko iz Beograda bogatiji za 300.000 evra

Milica će definitivno od sada voziti ovaj automobil, a stari parkirati u garažu.

"Bilo je VAU. Naravno, u trenutku nisam baš odmah bila sigurna da li je to stvarno bio moj tiket, ali sam onda premotala TV i kada sam videla da je to serijski broj mog tiketa, sreća je bila neopisiva! Imam i drugo automobil, ali ovaj ću voziti definitivno."

A, njen "recept" za dobijanje na igrama sreće:

"Kada igrate tako dugo, vi očekujete da će vam se jednog dana sreća nasmešiti. Ko igra, taj i dobija!"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.