BINGO PREMIJOM DO STANA

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BINGO PREMIJOM DO STANA

BEOGRAD - Olivera Pavlović, dvadesetšestogodišnja diplomirana hemičarka iz Kruševca, uplatila je samo jedan listić binga i dobila premiju od ni manje ni više nego 120.000 evra. Olivera je drugi dobitnik premije u novoj nagradnoj igri na sreću bingo koju organizuje Državna lutrija Srbije. Srećnoj dobitnici je ček od 120.000 evra uručila Ceca Ražnatović u popularnom televizijskom šou-programu "TV bingo", koji se prikazuje uživo svake subote u 21 čas na RTS. Najveći deo novca Pavlovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << planira da potroši na nekretnine. Kupiće stan, a preostali deo premije potrošiće na putovanja i na svoju porodicu.

- Prvi put igram neku nagradnu igru, uplatila sam samo jedan listić i odmah dobila. U početku nisam mogla da verujem da sam dobila toliki novac. Kad smo se uverili u taj dobitak, u kući je počelo veliko slavlje, ali pravo slavlje tek predstoji - kaže Olivera Pavlović.

Prema njenim rečima, još uvek nije odlučila u kom gradu će kupiti stan, a isto tako ne zna ni koje će sve zemlje posetiti.

- Nije mi bitna lokacija i grad u kojem ću kupiti stan, o tome ću još razmisliti. Ali sigurno je da ću pare od binga prvo potrošiti na stan. Naravno, želim da ovaj poklon iskoristim da bih uživala, zato planiram da dosta putujem. Na porodicu planiram da utrošim priličnu sumu od premije, još uvek ne znam šta ću kome da kupim, ali to će sigurno biti vredni pokloni, kakve do sada nisam mogla da im priuštim - kaže srećna bingo dobitnica.[ antrfile ]

SUBOTA ZA PREDSTAVLJANJE SREĆNIH DOBITNIKA

Prema rečima Darka Nikolića, savetnika u Državnoj lutriji Srbije, Olivera Pavlović je dokaz da i mladi igraju nagradne igre, koje su se ranije smatrale zabavom za stariju populaciju.

- Dobitnica je osvojila oko 9.500.000 dinara i, kao što vidite, sve je javno, za razliku od lotoa, pošto je iznos nagrade manji i nemamo strah od otkrivanja identiteta dobitnika. Svake subote predstavljamo jednog od srećnika, a Olivera je potvrda popularnosti "instant" nagrada kod mlađe populacije - objašnjava Nikolić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.