BILO KAD I BILO GDE Tramp izazvao Bajdena na DUEL, demokrate odgovorile: Ako toliko želi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:49

"BILO KAD I BILO GDE" Tramp izazvao Bajdena na DUEL, demokrate odgovorile: "Ako toliko želi..."

Poziv je usledio par sati nakon povlačenja Niki Hejli

Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, "bilo kad, bilo gde".

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju je dodao da poziva Bajdena, naizglednijeg rivala iz redova demokrata na izborima u novembru 2024. godine, na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mestu, prenosi BBC.

Trampov poziv usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nekoliko sati nakon što je njegova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću.

- Važno je, za dobro naše zemlje, da Džo Bajden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od tolikog značaja za Ameriku i američki narod - napisao je Tramp na svojoj mreži "Truth Social".

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu rekli da li će on učestvovati u debati sa Trampom, ali su predložili da republikanski kandidat, "ako toliko očajnički želi da vidi predsednika Bajdena u udarnom terminu, ne mora da čeka" i da može da pogleda večerašnje predsednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije.

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa, navodi BBC.

Bajden i Tramp ostvarili su očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak i skoro je izvesno da će njih dvojica, kao i pre četiri godine, ponovo odmeriti snage u borbi za mesto u Beloj kući.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.