BILI SU POD PUNOM RATNOM OPREMOM MUP otkrio nove detalje o uhapšenim albanskim teroristima na teritoriji Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 17:25

"BILI SU POD PUNOM RATNOM OPREMOM" MUP otkrio nove detalje o uhapšenim albanskim teroristima na teritoriji Srbije (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova održalo je vanrednu konferenciju za medije.

Obraćanje medijima usledilo je nakon današnjih događaja u centralnoj Srbiji, kada su specijalne jedinice srpske policije uhapsile trojicu, do zuba naoružanih Kurtijevih terorista.

Govorio je Željko Brkić, generalni sekretar MUP-a:

- Želim da vas obavestim da su danas u 12:38, u administrativnom pojasu ka KiM, daleko u dubini teritorije Srbije, pripadnici antiterorističke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinice locirali i uhapsili pripadnike tzv. kosovske policije. Sva trojica su bila u punoj ratnoj opremi, sa automatskim puškama, GSP uređajima i mapama. Oni su službenim vozilom marke "Dačija Daster" došli do alternativnog prelaza Tresava-Batnjik, ostavili vozilo i pešaka došli do sela Gnjilica gde su i uhapšeni. Naglašavam da je Republika Srbija ozbiljna država, i da naši pripadnici MUP-a nisu prelazili, niti bili blizu administrativne linije te samim tim nisu prekršili Rezoluciju 1244 i vojnotehnički sporazum, niti su preduzeli nijedan protivpravni akt prema uhapšenima. Policija će sa tužilaštvom nastaviti dalji rad - izjavio je Brkić.

Podsetimo, pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca.

Privedeni su Rifat Zeka, Bećir Sefa, Mustafa Šem. Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio veze, kao i mape.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.