BILI SU IZLOŽENI Pukovnik VMA o stanju povređenih u požaru u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 08:59

"BILI SU IZLOŽENI" Pukovnik VMA o stanju povređenih u požaru u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu

Uzrok požara se i dalje utvrđuje

Stanje petoro povređenih u požaru za stara lica u Malom Mokrom Lugu, u kojem su dve osobe izgubile život, je stabilno. Jedna pacijentkinja bila je intubirana.

- Oni su bili izloženi udisanju gasova i bili su u relativno teškom stanju zbog poremećaja disanja. Jedna pacijentkinja je bila intubirana, kasnije je uz terapiju stanje stabilizovano - rekao je za RTS pukovnik dr Toplica Lepić. Dodaje da je stanje povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog jutra stabilno.

Požar je izbio sinoć oko 19 časova, a vatrogasne ekipe su odmah poslate na teren.

- Po stizanju na lice mesta, za sedam minuta požar je lokalizovan i sprečeno je širenje na ostale prostorije - rekao je komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Dragan Miković. Vatrogasci su evakuisali 73 korisnika doma i osmoro zaposlenih. Svi su evakuisani na bezbedno mesto, kaže Miković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato stanje povređenih u staračkom domu: Uzrok nesreće i dalje nepoznat

Izvor: B92, 14.Dec.2023

Stanje petoro povređenih u požaru za stara lica u Malom Mokrom Lugu, u kojem su dve osobe izgubile život, je stabilno.

Nastavak na B92...

Oglasilo se Ministarstvo za Danas posle požara u domu u kome su stradale dve osobe

Izvor: Danas, 14.Dec.2023

Nakon požara, koji se dogodio sinoć u domu za smeštaj starijih lica „Milidom Lux“  u Malom Mokrom Lugu, u kome su život izgubile dve osobe a pet povređeno, oglasilo se resorno Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Navode da su postupili u skladu sa svojim nadležnostima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.